Go-2-Airport biedt een betrouwbare en professionele shuttle- en taxiservice voor uw reizen van of naar de stad Lommel, met de garantie van vaste prijzen en zonder verborgen kosten.

Total distance 0 km
Total time 0 h 0 m
Choose a vehicle
Choose ride details Enter contact details
Choose a vehicle Booking summary
Enter contact details Book now

Thank you for your order

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 0 second.

Boek uw taxi voor Lommel met Go-2-Airport: bespaar tot 30%
Bij Go-2-Airport zijn wij gespecialiseerd in taxidiensten van en naar Lommel. Dankzij onze scherpe tarieven kunt u tot 35% besparen ten opzichte van de gebruikelijke prijzen. Of u nu voor zaken of plezier reist, onze transferservice is de ideale oplossing voor uw reizen.

Transferdiensten van en naar Lommel: Wij bieden betrouwbare en comfortabele transferdiensten voor verschillende luchthavens in België, maar ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Onze reizen van of naar Lommel zijn ontworpen om maximaal comfort en efficiëntie te bieden.

Voertuigopties: comfort en luxe Om aan al uw wensen te voldoen, bieden wij een passend aanbod voertuigen. U kunt kiezen tussen standaard privévervoer of kiezen voor onze zakelijke diensten voor luxe auto’s. Elke optie garandeert een comfortabele en veilige reis.

Gemakkelijk online boeken: Het boeken van uw taxi bij Go-2-Airport gaat snel en eenvoudig. Bezoek onze website om uw route te kiezen en profiteer van onze voordelige tarieven. Wij doen er alles aan om uw reis van of naar Lommel zo aangenaam mogelijk te maken.

Waarom kiezen voor Go-2-Airport?

 • Aanzienlijke besparingen op uw reizen
 • Ruim aanbod voertuigen voor alle soorten behoeften
 • Service beschikbaar in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland
 • Gemakkelijk en snel online boeken

Boek nu uw reis met Go-2-Airport en reis met een gerust hart van of naar Lommel.

 • Betrouwbare en economische service: Go-2-Airport biedt voordelige luchthaventransfers aan van of naar Lommel. Met een groot wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen wij voor zorgeloos en betrouwbaar reizen.
 • Uw reisgenoot: Of u nu een betaalbare luchthaventransfer of een taxiservice nodig heeft voor uw reizen, Go-2-Airport is het antwoord op uw transportbehoeften.
Meer dan 10 jaar ervaring in luchthavenverbindingen
 • Bevestigde expertise: Go-2-Airport is al meer dan 10 jaar specialist in luchthavenverbindingen in België en de buurlanden en biedt ook intercitytransferdiensten aan, zowel nationaal als internationaal.
 • Comfort en luxe onderweg: Onze chauffeurs vervoeren u in alle veiligheid en comfort in luxe voertuigen, zoals Mercedes, aangepast aan het aantal passagiers.
Boek eenvoudig online met Go-2-Airport
 • Transparante prijzen: Met ons online reserveringssysteem kunt u direct uw tarief verkrijgen door uw vertrek- en aankomstadres in te voeren. Geen onaangename verrassingen of verborgen kosten.
 • Duidelijke bevestiging en details: Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsvoucher met alle benodigde details, inclusief prijs en contactgegevens.
Luchthavenshuttle- en taxiservice: bespaar tot 30%
 • Profiteer van onze vaste prijzen: Go-2-Airport biedt een betrouwbare en professionele shuttle- en taxiservice voor uw reizen naar de luchthaven. Profiteer van onze vaste tarieven zonder verborgen kosten.
 • Service beschikbaar in verschillende landen: Onze transferservice is beschikbaar voor verschillende luchthavens in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Reis comfortabel met voertuigen die zijn aangepast aan al uw behoeften, of het nu gaat om privévervoer of zakenreizen.
Lommel taxi shuttle – Brussel Nationaal Luchthaven BRU:Ontdek Go-2-Airport, uw ideale partner voor transfers naar Brussels Airport
 • Begin uw reis soepel: Als u op zoek bent naar een betrouwbare taxiservice om vanuit Lommel de Internationale Luchthaven van Brussel (Zaventem) te bereiken, dan is Go-2-Airport de ideale oplossing. Door voor onze service te kiezen, kiest u voor gemoedsrust.
Voordelige en comfortabele transfer met Go-2-Airport
 • Kies voor betrouwbaarheid: Go-2-Airport streeft ernaar u een voordelige transfer aan te bieden, waarbij comfort en betrouwbaarheid worden gecombineerd, van Lommel naar de luchthaven Brussel Zaventem. Dit is de garantie voor een zorgeloze reis, met een service aangepast aan uw behoeften.
Taxidienst Lommel – Charleroi-Brussels south Airport CRL :Verzekering van betrouwbaar en economisch transport
 • Dagelijks vervoer voor toeristen en reizigers: Profiteer met Go-2-Airport van een dagelijkse taxiservice die het vervoer van toeristen en reizigers tussen Brussels South Charleroi Airport en Lommel vergemakkelijkt.
 • Praktische verbinding tussen twee sleutelpunten: Bovendien is de luchthaven van Gosselies, bekend om zijn goedkope vluchten, een vaak bezochte bestemming. Deze koppeling zorgt voor een naadloze overgang tussen uw vlucht en uw eindbestemming.
Waarom kiezen voor Go-2-Airport voor uw reis : Brussel South Charleroi CRL – Lommel ?
 • Diensten afgestemd op uw behoeften: Go-2-Airport stelt u voordelige taxi’s ter beschikking om uw reis van Lommel naar de luchthaven van Charleroi te vergemakkelijken.
 • Een zorgeloze reiservaring: Door voor onze diensten te kiezen, kiest u voor een zorgeloze reiservaring, gekenmerkt door de garantie van eersteklas klantenservice en transparante prijzen.

Lommel taxi shuttle – luchthaven Antwerpen ANR:

 • Een service in volle expansie: De Internationale Luchthaven van Antwerpen wint snel aan populariteit als voorkeurskeuze voor reizigers. Als antwoord op deze trend biedt Go-2-Airport u een praktische en voordelige oplossing.

 • Betaalbare transfer van Lommel naar de luchthaven van Antwerpen: Go-2-Airport is zich bewust van de groeiende behoefte aan betaalbaar vervoer en biedt vervoer met korting van Lommel naar de luchthaven van Antwerpen. Deze service is ontworpen om uw reisbudget te verlichten.

 • Boek uw transfer gemakkelijk: Wacht niet langer en grijp de kans om comfortabel te reizen. Boek snel uw transfer van Lommel naar de luchthaven van Antwerpen met Go-2-Airport. Ons boekingsproces is eenvoudig, snel en garandeert een zorgeloze reis.

Taxi shuttle Lommel naar Oostende luchthaven OST:

Ontdek betrouwbaarheid: Voor een betrouwbare en betaalbare taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Lommel vertrouwt u op Go-2-Airport. Wij garanderen u een hoogwaardige service en een zorgeloze reiservaring.

Boekingsfaciliteit: Bereken bovendien eenvoudig de prijs van uw transfer van Lommel naar Oostende op ons platform. Ons intuïtieve systeem begeleidt u stap voor stap voor een snelle en nauwkeurige schatting.

Taxidienst Lommel naar Luik luchthaven LGG :

In het hart van het luchtverkeer: De luchthaven van Luik, die steeds populairder wordt bij reizigers, is dankzij onze service nu gemakkelijk bereikbaar. Go-2-Airport verbindt u rechtstreeks met dit luchtvervoersknooppunt. 

Betaalbare en comfortabele transfers: Wij bieden betaalbare transfers van Lommel naar de luchthaven van Luik, waarbij comfort en toegankelijkheid worden gecombineerd voor een zorgeloze reiservaring.

Taxiprijzen van Lommel naar Düsseldorf luchthaven DUS :

Zorgeloos plannen: Als u een vlucht gepland heeft vanaf de luchthaven van Düsseldorf, is Go-2-Airport er om uw reis gemakkelijker te maken. Wij bieden voordelige en comfortabele transfers in Duitsland, die Lommel met Düsseldorf verbinden.

Vreedzame en economische overdrachten: Bovendien is onze taxiservice tussen Lommel en Düsseldorf Airport DUS ontworpen om u een stressvrije reiservaring te bieden. Geniet van een voordelige, stipte en comfortabele transfer met Go-2-Airport.

Taxishuttle van Lommel naar Frankfurt Airport FRA:

Begin uw reis voorzichtig: Voor uw vluchten vanaf de luchthaven van Frankfurt is Go-2-Airport uw voorkeurspartner. Wij bieden kosteneffectieve transfers in Duitsland, waardoor Lommel op een vlotte en stressvrije manier met Frankfurt wordt verbonden.

Een economische en comfortabele oplossing: Door voor Go-2-Airport te kiezen, kiest u voor een oplossing die zowel voordelig als comfortabel is voor uw reizen. Onze taxishuttleservice is ontworpen om uw reis van Lommel naar Frankfurt zo aangenaam mogelijk te maken.

Taxitarieven van Lommel naar Frankfurt-Hahn luchthaven HHN:

Bereid uw reis met volledige gemoedsrust voor: Als u een lijnvlucht heeft vanaf de luchthaven Frankfurt-Hahn, is het essentieel om voor een betrouwbare en voordelige transferservice te kiezen. Go-2-Airport is er om aan uw behoeften te voldoen.

Voordelige en comfortabele transfers: Door te kiezen voor Go-2-Airport profiteert u van voordelige transfers in Duitsland, die Lommel verbinden met Frankfurt-Hahn Airport HHN. Wij begrijpen het belang van stressvrij reizen en doen er alles aan om u een uitzonderlijke reiservaring te bieden.

Pendeltaxi van Lommel naar luchthaven Keulen Bonn CGN:

Bereid uw reis voor: Wanneer u uw reis plant voor vluchten vanaf Keulen-Bonn Airport, overweeg dan Go-2-Airport voor een betrouwbare en kosteneffectieve transportoplossing.

Zorgeloos overstappen: Van Lommel tot Keulen Bonn bieden wij u zorgeloze transfers aan, zodat uw reis soepel verloopt.

Kies voor gemak en economie met Go-2-Airport 

Taxiprijzen Lommel – Luchthaven Schiphol AMS :

Boek eenvoudig met Go-2-Airport: Kies voor een voordelige en comfortabele reis door een taxi te boeken bij Go-2-Airport van Amsterdam Airport Schiphol naar Lommel. Onze toegewijde klantenservice ondersteunt u in elke fase van uw reservering.

Kies voor rust: Bij Go-2-Airport begrijpen we het belang van een zorgeloze reis. Daarom voorzien wij u van comfortabele voertuigen en professionele chauffeurs om uw reis van Lommel naar de luchthaven Schiphol AMS te verzekeren.

Taxiprijzen Lommel – luchthaven Eindhoven EIN:

Een ongeëvenaarde reiservaring: Go-2-Airport biedt u comfortabele taxi’s aan tussen Eindhoven Airport en Lommel. Onze prioriteit is om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid: Of u nu vanuit Lommel of uw regio naar Eindhoven reist, u kunt rekenen op onze dagelijkse service om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen.

Shuttle taxi Lommel – Maastricht Luchthaven MST :

Een aanbod op maat van uw behoeften: Voor vluchten vanaf Maastricht Airport biedt Go-2-Airport voordelige transfers in Nederland (Nederland). Onze service, vertrekkend van Lommel naar Maastricht, is speciaal ontworpen om efficiënt aan uw reiswensen te voldoen.

Kies voor eenvoud en economie: Dus of u nu voor uw plezier of om professionele redenen reist, onze taxishuttleservice biedt een praktische en voordelige oplossing.

Taxishuttle Lommel – Rotterdam Airport RTM:

Vluchten vanaf Rotterdam Airport: In afwachting van uw vluchten vanaf Rotterdam Airport onderscheidt Go-2-Airport zich door voordelige transfers aan te bieden. Vooral van Lommel tot Rotterdam zorgt onze service voor een zorgeloze reiservaring.

Een voordelige en comfortabele overstap : Met Go-2-Airport profiteert u van een transfer die zowel voordelig als comfortabel is. Wij richten ons op de kwaliteit van de dienstverlening, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze aankomst op Rotterdam Airport.

Taxidienst Lommel – Weeze Luchthaven NRN :

Ontdek de luchthaven van Weeze: Steeds populairder geworden, is Weeze NRN Airport nu gemakkelijk bereikbaar dankzij Go-2-Airport. Wij bieden u de mogelijkheid om deze populaire luchthaven probleemloos te bereiken.

Betaalbare transfers vanuit Lommel: Go-2-Airport is namelijk gespecialiseerd in voordelige en comfortabele transfers van Lommel naar de luchthaven van Weeze. Onze service is ontworpen om aan uw efficiënte en betaalbare reisbehoeften te voldoen.

Lommel taxi shuttle – Luxemburg Luchthaven LUX:

Op maat gemaakte diensten: Ten eerste streeft Go-2-Airport ernaar om probleemloze transfers aan te bieden. Of u nu voor zaken of plezier reist, onze taxishuttleservice is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Een aangename reiservaring: Bovendien begrijpen wij het belang van een vreedzaam vertrek. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat uw reis van Lommel naar de luchthaven van Luxemburg comfortabel en stipt verloopt.

Taxishuttle Lommel – Charles de Gaulle CDG luchthaven:

Allereerst, voor een taxi vanaf de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle of van Lommel naar Parijs kiest u voor Go-2-Airport. Wij bieden u een superieure en betrouwbare service.

Bovendien, Boekingsgemak is onze prioriteit. Boek probleemloos uw transfer met korting van Lommel naar Charles de Gaulle in Roissy. Met Go-2-Airport is boeken eenvoudiger en voor iedereen toegankelijk.

Taxitarieven Lommel – Orly luchthaven ORY:

Comfortabele taxi’s tot uw dienst: Go-2-Airport biedt u een ongeëvenaarde reiservaring met comfortabele taxi’s tussen Orly Airport en Lommel. Geniet van een aangename en ontspannen reis, of je nu van Lommel naar Orly reist of andersom.

Betrouwbare dagelijkse service: Of u nu vanuit Lommel of omstreken naar Parijs (Orly) vertrekt, u kunt rekenen op onze dagelijkse service. Wij doen er alles aan om uw reis zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

Taxidienst Lommel – Beauvais-Tillé Airport BVA:

Bestemming Beauvais-Tille Airport BVA : De steeds populairder wordende luchthaven Beauvais-Tillé is nu gemakkelijk bereikbaar dankzij Go-2-Airport. Wij bieden u betaalbaar en comfortabel transfers van Lommel naar deze luchthaven.

Betrouwbare overstapservice: Bovendien is het boeken van uw reis vanuit Lommel kinderspel met onze service. Go-2-Airport streeft ernaar een stressvrije reiservaring te bieden, met transparante prijzen en attente klantenservice.

Taxidienst Lommel – Lille luchthaven LIL :

Vertrek of aankomst in Rijsel : Of u nu een taxi nodig heeft van Lommel naar de luchthaven Lille-Lesquin of omgekeerd, Go-2-Airport is er om aan uw transportbehoeften te voldoen. Wij bieden een betrouwbare en voordelige oplossing voor uw reizen.

Concurrerende prijzen : We zijn er trots op dat we geweldige prijzen kunnen aanbieden voor reizen van Lommel naar Rijsel. Ons doel is om uw reis niet alleen comfortabel, maar ook voordelig te maken.

Taxishuttle Lommel – Metz-Nancy-Lorraine ETZ Airport:

Overdrachten afgestemd op uw behoeften: Plant u een vlucht vanaf de luchthaven Metz-Nancy-Lorraine? Go-2-Airport is er om uw reis gemakkelijker te maken. Wij bieden voordelige en comfortabele transfers van Lommel naar de luchthaven Metz-Nancy-Lorraine ETZ.

Een ideale transportoplossing: Of u nu voor zaken of plezier reist, onze taxishuttlediensten bieden u een zorgeloze reiservaring, van Lommel naar uw terminal in Metz-Nancy-Lorraine.

 • Geniet van een kwaliteitsservice voor uw luchthaventransfer
 • Boek uw reis probleemloos
 

Go-2-Airport biedt een betaalbare privétaxiservice voor transfers van of naar de stad Lommel, nu tegen lage, vaste tarieven!

Eén van de sterke punten van Go-2-Airport voor de dienst Taxi Lommel is ons vaste en voordelige prijsbeleid, waarbij de kosten tot 45% lager liggen dan die van andere taxibedrijven. Dit beleid is van toepassing op zowel onze luchthaventaxidiensten als onze intercitydiensten. Wij bieden transportoplossingen aangepast voor groepen van 2 tot 8 passagiers.

Bovendien is het boeken van een taxi bij Go-2-Airport opmerkelijk eenvoudig, vooral dankzij onze gebruiksvriendelijke app. Bij ons begint uw reis comfortabel en veilig; deze aspecten staan bij ons voorop. Daarom voorzien wij u van luxe voertuigen, zoals Mercedes, die u van of naar Lommel naar de luchthaven van uw keuze brengen.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs van een luchthavenvervoer vanuit Lommel varieert naargelang uw luchthavenbestemming. Met Go-2-Airport profiteert u echter van aantrekkelijke tarieven voor de luchthavens van Brussel, Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol, Eindhoven, Keulen, Düsseldorf en andere internationale luchthavens.

Met ons online boekingssysteem is het zeer eenvoudig om de kostprijs van uw taxirit naar de luchthaven te bepalen. In vergelijking met andere taxidiensten in Lommel, garandeert ons systeem u een vaste prijs, zodat u op voorhand het exacte bedrag weet dat u moet betalen. Bij Go-2-Airport zijn er geen onaangename verrassingen voor uw taxidienst vanuit Lommel!

OVER ONS

Go2Airport biedt een professionele en betrouwbare luchthaventaxiservice vanuit uw stad. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste luchthaventaxi om u te helpen geld te besparen. De luchthaventransferservice is beschikbaar voor verschillende luchthavens in België en voor luchthavens in de buurlanden: Nederland (Schiphol, Eindhoven…), Frankrijk (Parijs CDG), Duitsland (Keulen, Düsseldorf…). De transfer naar de luchthaven vindt plaats in comfortabele auto’s. Ook particulier en zakelijk vervoer met luxe auto’s is mogelijk.